17/09/2021

Among Us a Nintendo Switch: com descarregar, preu, pes i característiques.

2 minutos de lectura

El fenomen de InnerSloth ja està disponible a l’eShop de Nintendo Switch i ho fa amb joc creuat amb PC i dispositius mòbils. Així llueix a Switch.
Among Us ja està disponible a Nintendo Switch. Fa només unes hores ni tan sols sabíem de la seva existència a la consola híbrida de la signatura nipona, però seu anunci en el Nintendo Indie World Showcase d’aquest 15 de desembre tingué com a gran protagonista a l’fenomen de InnerSloth, guardonat recentment amb dos premis a The Game Awards. Repassem la informació bàsica de la seva disponibilitat a l’eShop.

Among Us a Nintendo Switch: joc creuat, preu, pes de la descàrrega i com descarregar-ho


Abans de descobrir qui dels teus amics és l’impostor en Among Us, hem de saber que la versió ja disponible a Nintendo Switch és cross-play, permet el joc creuat amb tant dispositius mòbils com amb PC, així que podem jugar partides amb altres usuaris independentment de el dispositiu que tinguin. Això sí, cal disposar d’un compte actiu en Nintendo Switch Online per poder jugar en línia.

Among Us

El preu de Among Us a Nintendo Switch a través de la eShop és de 4,29 euros i es pot descarregar de dues maneres: o bé comprant-directament des de la botiga digital de la consola (des de la eShop, icona taronja de menú) o bé a través d’aquest enllaç directe a l’eShop en navegador, on hem d’iniciar sessió amb el mateix compte que tenim vinculada a la nostra Nintendo Switch o Nintendo Switch Lite. El pes de la descàrrega és de 421 MB.

Actualment, Among Us només està disponible en anglès, però pròximament s’afegiran més idiomes. Entre altres característiques confirmades, InnerSloth ha fet possible que aquesta versió de el joc sigui compatible amb el Comandament Pro de Nintendo Switch, el joc en televisor i el joc en mode portàtil, sempre respectant que totes les partides siguin d’entre 1 fins a 10 jugadors; fins a 4 jugadors a el mateix temps en mode multijugador local.

Finalment, cal destacar que és compatible amb el servei de guardat de dades en el núvol, el que ens garanteix que si som membres de Nintendo Switch Online podem fer respatllers dels nostres progressos i recuperar-los en una altra consola Nintendo Switch.

Referències | Nintendo eShop

Más historias

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *