17/09/2021

PS5: Marvel’s Spiderman: Miles Morales afegeix una manera amb 60 fps i ray tracing

2 minutos de lectura
Marvel's Spider-Man Miles Morales, Rendimiento RT

Insomniac Games actualitza el nou videojoc de l’trepamuros i habilita la modalitat Rendiment RT.

Jugar a 60 fps amb ray tracing ja és possible en Marvel s Spiderman: Milers Morales, la nova producció d’Insomniac Games. La desenvolupadora de PlayStation Studios ha llançat un pegat per afegir la manera Rendiment RT a el menú d’opcions, de manera que el jugador podrà gaudir de l’traçat de raigs sense perdre un ápide de fluïdesa. Per descomptat, aquesta nova informació implica sacrificis en altres aspectes com la resolució o alguns detalls.

En el llançament, el joc brindava a el jugador dues opcions gràfiques: d’una banda, la manera Fidelitat, que bloqueja el joc a 30 fps, encara que a canvi millora la seva resolució fins als 4K i incorpora ray tracing; d’altra banda, la manera Rendiment, sense traçat de raigs i amb resolució 4K dinàmica, encara que amb un framerate de 60 fps.

Els crasheos no fan malbé el teu PS5

L’actualització arriba després que alguns usuaris es queixessin dels crasheos de el videojoc. De fet, la mateixa Insomniac Games va haver de sortir a el pas per recordar que aquests problemes no posen en perill la integritat de la consola. “Tant nosaltres com Sony continuem treballant en abordar els bugs dels crasheos. Dit això, no hi ha risc per a la teva consola si el joc es crashea “, van publicar a la xarxa social Twitter.

Marvel s Spiderman: Milers Morales és un joc independent que continua aprofundint en l’univers de l’trepamuros, encara que en aquesta ocasió l’únic protagonista és Milers Morales, un altre dels superherois aràcnids que es col·loca les malles i lluita contra els dolents, a l’igual que Peter Parker. Si bé aquest videojoc ha sortit també en PS4, el títol ofereix la seva millor cara en la versió de nova generació.

El llançament de PS5 també ha servit perquè Insomniac Games publiqui una versió remasteritzada del primer lliurament, que està disponible per a tots aquells que es facin amb l’Edició Definitiva.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *