17/09/2021

LoL Wild Rift: com descarregar i jugar gratuitament en android i ios ja disponible

2 minutos de lectura
Cómo descargar League of Legends Wild Rift


Us expliquem com podeu descarregar i jugar la beta oberta de League of Legends Wild Rift (Riot Games) en els vostres dispositius mòbils Android i iOS.

Tot i que el llançament oficial de la beta oberta de Wild Rift estigués planificat per a aquest dijous 10 de desembre, ja són molts els jugadors que han pogut descarregar i començar a jugar a la versió per a dispositius mòbils iOS i Android de League of Legends. Per aquest motiu, a continuació us detallem com el podeu descarregar per començar a jugar des de ja o a partir de l’llançament fixat inicialment. Recordem també que disposem d’una llista completa amb tots els campions de el joc disponibles des del llançament del seu beta.

League of Legends Wild Rift fecha lanzamiento beta cómo registrarse descargar jugar iOS Android Riot Games

•Descarregar en iOS: acudeix a l’App Store des del teu dispositiu de marca Apple i descarrega els 2,2 GB inicials que marca la pàgina oficial de la botiga. Requereix iOS 10.0 o posterior, de manera que inclou tant iPhone com iPad.

•Descarregar en Android: accedeix a la Play Store des del teu dispositiu Android per poder descarregar els 2,6 GB amb les actualitzacions més recents. Requereix Android 5.0 i versions posteriors.

Com veieu, podem jugar a Wild Rift amb pràcticament qualsevol dispositiu mòbil, ja que una de les metes de Riot Games ha estat la d’establir uns requisits mínims força assequibles per tal que el joc pugui moure en la gran majoria de dispositius dels últims anys, tant telèfons mòbils com tauletes.

League of Legends Wild Rift fecha lanzamiento beta cómo registrarse descargar jugar iOS Android Riot Games

Compres internes disponibles dins de l’app
Una cosa que cal assenyalar és que trobem una sèrie de compres internes en què podem gastar diners reals per obtenir campions, skins, posis, emoticones, emblemes, icones i quincalla. També ho podem aconseguir tot jugant, però per a això haurem de passar bastants hores als comandaments. Per fer-vos una idea de el barem de preus, podem afirmar que els següents són els que hi ha disponibles: des de 500 nuclis salvatges per 5,49 € fins 10500 nuclis per 99,99 €.

League of Legends Wild Rift fecha lanzamiento beta cómo registrarse descargar jugar iOS Android Riot Games

Más historias

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *