17/09/2021

Franquícia Bola de Drac en ofertes per les rebaixes d’Steam

2 minutos de lectura

Bola de Drac, la franquícia a el complet està d’oferta fins al pròxim 1 de desembre a les 19:00 (CET), de manera que tenim tot aquest dilluns i fins al vespre de dimarts per fer-los amb Bola de Drac Z: Kakarot amb un 60% de descompte, Bola de Drac FighterZ amb un 84% de descompte o Bola de Drac Xenoverse 2 amb també un 84% de descompte.

Ofertas Dragon Ball


Las rebajas se aplican no solo a los productos principales sino a los DLC y complementos. Por Ejemplo, el Extra Pack 2 de Xenoverse 2, que trazo a Goku Ultra Instinto, está con un 50% de descuento; lo mismo para los dos FighterZ Pass de Dragon Ball FighterZ, a mitad de precio.

Aquí sota deixem les ofertes a l’complet, com sempre indicant el nom de el joc o DLC, el seu preu en oferta fins que acabi la promoció i un enllaç directe de compra a Steam. A la fitxa de cada títol podeu consultar els requisits mínims i recomanats de el sistema, important de cara a saber si el vostre ordinador pot o no executar-lo amb garanties.

·Dragon Ball Z: kakarot per 23,99 euros (60% de descompte)

·Bola de Drac FighterZ per 9,59 euros (84% de descompte)

·Bola de Drac Xenoverse 2 per 7,99 euros (84% de descompte)

·Bola de Drac Xenoverse 2 per 6,39 euros (84% de descompte)

·Super Bola de Drac Heroes World Mission per 12,49 euros (75% de descompte)

·Jump Force per 14,99 euros (75% de descompte)

·Bola de Drac FighterZ – FighterZ Pass per 17,49 euros (50% de descompte)

·Bola de Drac FighterZ – FighterZ Pass 2 per 12,49 euros (50% de descompte)

·Bola de Drac Xenoverse 2 – Super Pass per per 12,49 euros (50% de descompte)

·Bola de Drac Xenoverse 2 – Extra Pass per per 14,99 euros (50% de descompte)

Font | steam

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *